Ons kantoor

Ons kantoor

De Haan strafrechtadvocaten

Want iedereen heeft recht op goede verdediging

Iedereen heeft het recht op goede verdediging. De Haan strafrechtadvocaten is het grootste gespecialiseerde strafrechtkantoor van Groningen en biedt rechtsbijstand tijdens het hele strafproces. Wij maken geen onderscheid naar gelang de verdenking en zetten ons altijd 100% in voor de belangen van onze cliënt. Onze advocaten zijn allen zeer ervaren en volledig gespecialiseerd in het strafrecht.

Ons advies luidt altijd in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen. In vroegtijdig stadium voorzien wij u graag van goed advies. Daarnaast staan wij u ook bij tijdens politieverhoren of indien u een dagvaarding van het Openbaar Ministerie heeft ontvangen.

Heeft u een brief van het Openbaar Ministerie of de politie ontvangen en twijfelt u over de stappen die kunnen worden ondernomen? Of heeft u andere strafrechtelijke juridische vragen? Kom langs op ons kantoor aan de Turfsingel 33 te Groningen!

Gratis inloopspreekuur

Iedere maandag tussen 16.00 uur en 17.00 uur hebben wij een gratis juridisch spreekuur en kunt u zonder afspraak advies krijgen van één van onze advocaten. Uiteraard zijn wij op werkdagen ook altijd tussen 8.30 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 050 31 81 344. Buiten deze reguliere tijden zijn wij bereikbaar op onze mobiele nummers die u aantreft op de website.

Deel deze pagina