mr. Maartje Schaap

Maartje Schaap is strafrechtadvocaat en aspirant – partner bij De Haan Advocaten & Notarissen. Maartje studeerde rechten in Groningen en is afgestudeerd in zowel strafrecht als privaatrecht. Ze heeft zich daarna gespecialiseerd in het strafrecht aan het Pompe Instituut. Maartje is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA).

Maartje vertegenwoordigt de belangen van cliënten in strafzaken. Zij is werkzaam op verschillende gebieden binnen het (jeugd)strafrecht waarbij het zwaartepunt ligt bij de commune delicten (geweld, diefstal, zeden). Maar ook vertegenwoordigt zij cliënten in grote fraude – en drugszaken.

Haar motto: Een ieder heeft recht op de beste verdediging en daar ga ik voor!

Naast haar werk als advocaat is Maartje werkzaam als (gast)docent op de Hanzehogeschool en verzorgt (pleit)trainingen voor (RUG) studenten. Ook schrijft zij af en toe columns en blogs voor (online)tijdschriften. Het strafrechtkantoor heeft ook een eigen Facebookpagina waar updates te vinden zijn over zaken, jurisprudentie en ontwikkelingen in het strafrecht.

 

E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Secretariële ondersteuning

Copyright 2011 - 2018 | dehaanstrafrecht.nl
Contact - Sitemap - Inloggen