De Riepe

Erik de Mare schrijft elke maand een stukje in de Riepe.

De Riepe is een maandelijks verschijnend magazine dat door dak- en thuislozen op straat verkocht wordt in verschillende steden en dorpen in Groningen, Friesland en Drenthe. Verkopers kopen de Riepe in voor een Euro per krant en mogen hem daarna op vaste locaties verkopen voor anderhalve Euro. De halve Euro verschil mogen ze zelf houden.

De inhoud van de Riepe is een veelzijdige mix. Cultuur, politiek en last but not least: verhalen van en over de doelgroep, hun meningen, gedichten, tekeningen. Want maar al te vaak wordt wel óver, maar niet mét dak- en thuislozen gesproken. De Riepe wil met haar nieuwsgaring een brug slaan tussen hen en u, de 'gewone' burger op straat.

De Riepe is geen geïsoleerd project. Het maakt deel uit van Werkprojecten Groep Groningen, een grote organisatie die tot doel heeft om mensen met een aanzienlijke afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag te krijgen. Neem het Twaalfde Huis: Een innovatief project in Groningen waar verslaafden aan een dagbesteding kunnen worden geholpen. Houtbewerking, fietsenreparatie, textielbewerking; een veelzijdig palet.<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
Copyright 2011 - 2018 | dehaanstrafrecht.nl
Contact - Sitemap - Inloggen